Soli Deo Gloria!

2024. április 20. 07:09 - Valenciafan

2024. április 20. szombat

Szólj hozzá!
2024. április 01. 12:37 - Valenciafan

TIPPJÁTÉK ÁPRILIS

Legalább a napi poszthoz köszönj be, vagy valami...Amíg ez nincs meg, addig minden ide leadott tipp érvénytelennek(nem leadottnak) minősül. A blog nem csak a tippjáték miatt létezik...

 A szabályok egyszerűek és változatlanok:

-napi egyetlen tippet kell beírni sorszámmal, kezdési időponttal és persze a hozzá tartozó oddsszal, kizárólag a tippmix.hu oldalán megtalálható kínálatból :);

-az esemény kezdése előtt minimum egy órával le kell adni;

-beírás határideje: 19:00. (Sok jó esemény kezdődik 8-kor, 9-kor, így bárki kedvére tud válogatni, nincs belekényszerítve srí-lankai megye III-as és ki tudja még milyen éjszakai eseményekbe ha lemaradna valamiről.

Hogy nekem se legyen szívás kiértékelésnél a hol kihagyunk 4-5 napot, hol nem dolog, egy kis módosítás lép életbe az eddigi játékokhoz képest:

Az első héten (azaz a 7-i nappal, vasárnappal bezárólag) minimum 3 leadott tippel rendelkezni kell a résztvevőknek. (Csak leadott tippekre vonatkozik, hogy abból mennyi a helyes az nem számít.) Amennyiben ez nincs meg, úgy az illető kiesik a játék további szakaszából.Vagyis aki a játék negyedik napjáig nem csatlakozik be, az utána már nem tud.

A játékban csak azok vehetnek részt, akik minimum 100 kommenttel rendelkeznek a játék kezdetének napjáig.

 -Az utolsó 3 napon ugyanabból az eseményből csak 1 játékos adhat le tippet.

A nyertes oddsok összeadódnak, akinek a legmagasabb a végén az összeg, az a győztes.

Bármekkora odds beírható, de maximum 3,30-cal lesz elszámolva, hogy ne fordulhasson elő az, hogy valaki elcsíp heti egy darab 8-10-es oddsot és abból él a játék végéig. A cél ugyanis a minél nagyobb találati arány és hatékonyság.

Pár szóban az éjszakai tippekről: Este 19:00-kor az adott nap lezárul. Ezután már a következő napra szánva ne írjatok  be éjjeli tippet, mert ha valaki fogadna online esetleg, az nagy eséllyel már úgysem nézi a tippjátékos posztot, nem tud csemegézni az este 7 után reggelig beírt tippek közül. Ha éjjeli tippet akarsz beírni, azt este 19:00 előtt tedd meg. Köszönöm!

Játékra fel!

56 komment
Soli Deo Gloria!
süti beállítások módosítása